Film

Teambuilding la Dash Film

2023 a început cu ceva dispută în online, după ce Teambuilding a intrat pe Netflix. 

Pe scurt, cifre fluturate de unii pe la nasul purtat pe sus al altora. Din păcate, dreptate au și unii și ceilalți, așa că, înainte de a ne apuca de lucru la proiectele de anul acesta, am zis să ne aruncăm și noi în această dezbatere și să vedem dacă putem să scoatem bârna din ochiul celor care numără paiele din ochii lipiți pe Netflix să pătrundă misterul din spatele unui kind reminder. 

Paul

"Un vlog mai lung. Au ajuns și la noi comediile americane din anii 2000 și e bine așa. Un film comod și ușor de văzut. Amuzant sau nu, depinde de cine îl vede. Eu am râs pe alocuri."

Relu

"Teambuilding e un număr de stand-up ceva mai lung, dar dacă îl vezi la cinema atunci e film. Am râs cu nevastă-mea aducându-ne aminte de anii petrecuți prin multinaționale."

Pătru

"Fenomenul "Teambuilding" cred ca ne arată nevoia spectatorului român pentru comedie românească, lucru aproape inexistent în filmografia românească din prezent. Că ne place sau nu, că ne-a plictisit sau nu, nu prea contează, e important că cinematografia românească nu mai livrează filme de comedie sau le livrează într-un format care este destul de departe de public și asta ar trebui să ne dea de gândit."

Radu

"Într-un fel, filmul ăsta mi-a adus aminte de povestea de dragoste dintre un telefon mobil si o sticla de bere. Între Occident și Teambuilding sunt 20 de ani, exact diferența dintre două generații. Unii care au fost pionieri înainte de '89, alții care au fost pionieri în online-ul românesc, l-au făcut după chipul și asemănarea lor și acum au intrat în (sala de) cinema cu tot cu publicul lor și fac legea. Eu nu prea am râs la Teambuilding, dar cred că m-am acrit eu, nu e din cauza filmului.